Propozycje na pażdziernik!
Re: Propozycje na pażdziernik!
Ja wstępnie mam cały październik do dyspozycji.
Pokrzyw: [...] przypomniałem sobie że centki mają boltery na cyckach nie po to by im sutki zasłaniały, tylko do strzelania 

Nie pasuje mi 7 i 21.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
These men are my bodyguards, their lives forfeit to the guarantee of my physical safety. Of their loyalty to me there shall be no question nor doubt. No other commander shall they have in battle nor in service. So it is decreed!
Emperor of Mankind
Emperor of Mankind
Nie pasuje mi 7 i 21.
These men are my bodyguards, their lives forfeit to the guarantee of my physical safety. Of their loyalty to me there shall be no question nor doubt. No other commander shall they have in battle nor in service. So it is decreed!
Emperor of Mankind
Emperor of Mankind
Ciężko mi na tę chwilę stwierdzić jakie mam plany na pażdziernik 

Ostatnio zmieniony śr wrz 20, 2017 4:50 pm przez grucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra... koniec mieszania 
Zapraszamy 1 października (nd) godz. 10.00 rezerwujcie czas, a regulamin pojawi się pewno jutro

Zapraszamy 1 października (nd) godz. 10.00 rezerwujcie czas, a regulamin pojawi się pewno jutro

Ciężko mi powiedzieć z takim wyprzedzeniem. Narazie wiem, że pasuje mi pierwszy października 

Ostatnio zmieniony śr wrz 20, 2017 10:41 am przez grucha, łącznie zmieniany 1 raz.
grucha pisze:Ciężko mi powiedzieć z takim wyprzedzeniem. Narazie wiem, że pasuje mi pierwszy października
Przecież napisaliśmy post wyżej, że turniej JEST 1 października

<facepalm>
Emperor of Mankind
Emperor of Mankind
Między postami jest 6 min różnicy. Mogło się nie pojawić jeszcze jak zaczął pisać, albo czytać wątek. Co wy tacy... 

Pokrzyw: [...] przypomniałem sobie że centki mają boltery na cyckach nie po to by im sutki zasłaniały, tylko do strzelania 

Hejters gona hejt xD
A ode mnie powiem, że 1.10 brzmi cód miód malina. Dawno nie grałem i chętnie się pojawię.
A ode mnie powiem, że 1.10 brzmi cód miód malina. Dawno nie grałem i chętnie się pojawię.
Wróć do „Turnieje i granie zorganizowane”